Welke gear heb je nodig voor een sup avontuur?

Wie is er klaar voor plezier in de zon op je sup? Dat zijn we zeker! We zijn meer dan klaar om weer normaal te worden en weer op onze sups te mogen knallen. En met zoveel prachtige nieuwe boards die je tegenwoordig voorbij ziet komen, is het gemakkelijk om enthousiast te worden over een SUP-vakantie. Deze post gaat helemaal over je klaarmaken om erop uit te trekken en alle benodigdheden om in te pakken voor een SUP-avontuur van je leven.

Klaar? Laten we gaan!

Wat gaan we bespreken?

DE ESSENTIALS VOOR EEN SUP AVONTUUR
EEN SUP-AVONTUUR PLANNEN
WAT MOET JE PAKKEN VOOR EEN SUP AVONTUUR
VERTEL ONS JE SUP AVONTUREN
EEN SUP-AVONTUUR PLANNEN

Ten eerste: waar ter wereld wil je op je volgende SUP-avontuur gaan? Veel luchtvaartmaatschappijen geven grote kortingen op vluchten naar geweldige SUP-plekken in Florida, Californië, Alaska, Mexico en meer.

Maar let op: veel plaatsen leggen Covid-19-gerelateerde reisbeperkingen op, dus rijden naar je volgende SUP-avontuur kan een eenvoudiger oplossing zijn.

Of je nu met het vliegtuig, de trein of de auto op je SUP-plek komt, je wilt klaar en georganiseerd aankomen. Niemand wil er achter komen dat ze hun enkelriem thuis hebben achtergelaten of dat hun pomp niet in hun rugzak zit, of het ergste van alles, dat ze zijn vergeten snacks en drankjes in te pakken.

Doe jezelf een plezier bij het plannen van je SUP-avontuur en maak een checklist. Als je klaar bent check daarna nogmaals je lijst en je uitrusting om er zeker van te zijn dat je klaar bent om er op uit te gaan.

We hebben onze SUP-avonturenchecklist altijd bij de hand en we gaan deze met je delen om je SUP-avontuur zo gemakkelijk mogelijk te maken.

WAT MOET JE PAKKEN VOOR EEN SUP AVONTUUR

De kan heel erg verschillen over wat absoluut essentieel is voor een SUP-avontuur. Een van de beste dingen van SUP is tenslotte dat alles wat je echt nodig hebt een geweldig opblaasbaar paddleboard en een lichtgewicht verstelbare paddle is.
Laten we eerlijk zijn, elk avontuur is leuker met een paar goede accessoires. Hier is onze lijst met essentiële zaken die je moet meenemen voor elk SUP-avontuur, dichtbij of veraf.

SUP Board

Het lijkt voor de hand liggend, maar in de waanzin van het inpakken voor een reis (vooral met het vliegtuig, waar bagagebeperkingen ons gierig kunnen maken over wat wordt ingepakt en wat er wordt achtergelaten), wil je zeker weten dat je je board inpakt . Geef je board ook nog een keer een goede kans om gebieden te vinden die mogelijk een patch nodig hebben voordat ze het water raken.

Patch Kit

Over patches gesproken, draag altijd een patch kit. Het is zelfs een goed idee om een volledige set met reserveonderdelen bij te houden voor noodgevallen en maximale paraatheid.

Enkelriem

Het vergeten van uw enkelriem kan een dure fout zijn. We raden aan om altijd een reserve te hebben en dubbel te controleren om er zeker van te zijn dat je er minimaal één hebt voordat je op SUP-avontuur gaat. Dit geldt natuurlijk wel als je in water terecht kan komen met hoge golven en sterke stromingen. Hoe irritant is het als je van je sup afvalt en je sup vaart van je af…!!

Pomp

Zelfs als je reist met een volledig opgeblazen board, wil je altijd een pomp bij de hand hebben. Water- en windomstandigheden kunnen je ideale PSI veranderen, of je wilt gewoon wat lucht toevoegen of verwijderen. De beste pomp om te hebben is natuurlijk de 12V Electric SUP Pump. Het bespaart je veel tijd van je avontuur. Er is trouwens een goede manier en een verkeerde manier om uw SUP op te blazen en leeg te laten lopen.

Snacks en drankjes

Paddleboarden is een serieuze training, vooral in de hete zon. Denk er altijd aan om drankjes mee te nemen om gehydrateerd te blijven en energiesnacks om je bloedsuikerspiegel stabiel te houden. Houd alles bij de hand in een Cooler Deck Bag, die je aan de neus van je board kunt vastmaken, of in onze nieuwe Backpack Cooler, die ook dienst doet als dry bag en allerlei handige functies heeft om de lading te ontlasten.

Waterdichte gsm-hoes

Als je geen droge tas hebt, moet je je telefoon beschermen in een waterdichte gsm-hoes of gsm-houder. Leer deze les niet op de harde manier!

MUZIEK

Bluetooth-luidspreker – Beschouw dit meer als een serieuze behoefte versus een absolute must. Maar echt, wat is het enige dat elk SUP-avontuur beter kan maken? Geweldige muziek, dat is wat! Ik gebruik de Ultimate BOOM 3. Koop hier je een Bluetooth-luidspreker van Ultimate Ears BOOM 3. Het is water-, stof- en schokbestendig. Ja, misschien is het een must-have! Maar wij hebben hem altijd!