Suppen met honden: een leuke activiteit voor jou en je trouwe viervoeter!

Stand-up paddleboarding (SUP) is een populaire watersport die steeds meer aan populariteit wint. Maar wist je dat je ook samen met je hond kunt suppen? Suppen met honden is een leuke en avontuurlijke activiteit waarbij je samen met je trouwe viervoeter van de natuur kunt genieten.

Maar voordat je begint met suppen met je hond, is het belangrijk om enkele veiligheidsmaatregelen te treffen. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jij en je hond veilig en comfortabel kunnen suppen:

  1. Kies de juiste uitrusting: Zorg ervoor dat je een SUP-board hebt dat groot genoeg is voor jou en je hond. Een breder board geeft meer stabiliteit en biedt meer ruimte voor je hond om te bewegen.
  2. Laat je hond wennen aan het board: Laat je hond wennen aan het SUP-board voordat je het water op gaat. Laat hem erop klimmen en geef hem de tijd om zich comfortabel te voelen.
  3. Draag de juiste uitrusting: Zorg ervoor dat jij en je hond een reddingsvest dragen. Het is ook een goed idee om een ​​leiband te gebruiken om je hond op zijn plaats te houden terwijl je op het board staat.
  4. Begin rustig aan: Begin met korte sessies op rustig water om je hond te laten wennen aan het SUP-board en de beweging van het water.
  5. Beloon je hond: Beloon je hond met traktaties en lof wanneer hij zich goed gedraagt op het board.

Suppen met honden is niet alleen leuk, maar het is ook een geweldige manier om te trainen en te ontspannen in de buitenlucht. Of je nu een beginner bent of een ervaren supboarder, suppen met je hond is een geweldige manier om de band met je viervoeter te versterken en te genieten van de schoonheid van de natuur.

Dus waar wacht je nog op? Ga eropuit en ontdek de wonderen van suppen met je hond!

Bestel via onze website en gebruik code: SUPASUP voor 15% extra korting op je order!

15% korting met code: SUPASUP

Deals That Will Put A Spring In Your Step

Shop direct!

Set Your Alarms For SUP Season
Spring Into SUP Season
Rogue - Designed For Exploring & Touring
The Ultimate All Round SUP
The Ultimate Yoga SUP
Voyage 10'10" Our Most Stable SUP
Set Your Alarms For SUP Season
Unmissable Deals This SUP Season